Studentele au luat un punct: Tomis Constanța – Știința Bacău 3:2 (-22, 22, -21, 13, 9)


Derby-ul etapei a XIII-a a Diviziei A1 la volei feminin a fost adjudecat de campioana Tomis Constanța, după ce a reușit să revină de la 0-1 și 1-2. Chiar dacă au făcut un joc în general bun, voleibalistele băcăuane au cedat în ultimele două seturi, însă au cucerit au punct care se poate dovedi important în economia clasamentului. De notat și faptul că gazdele au beneficiat și de sprijinul arbitrului principal Silvian Lungu, context în care antrenorul băcăuan Florin Grapă a primit cartonașul galben pentru proteste.
”Fetele s-au mișcat bine, eu sunt mulțumit de felul în care s-au prezentat la Constanța. Chiar dacă acum sunt 3 puncte între noi și Tomis, lupta pentru primul loc e departe de a fi încheiată. Chiar sâmbătă vom avea un meci foarte greu acasă cu Medicina Târgu Mureș, echipă care va veni să câștige, mai ales după ce au învins-o pe Dinamo cu 3-0”, ne-a declarat antrenorul principal al Științei Bacău.
În partida de la Constanța, Știința a evoluat în formula: Polishchuk, Elisei, Lupu, Herlea, Hosu, Sobo, Manu – libero. Au mai jucat: Miclea, Faleș și Breban.

Celelalte rezultate ale etapei: Unic Piatra Neamț – CSM Lugoj 3:2, CSM Sibiu – Penicilina Iași 1:3, CSU Medicina Târgu-Mureș – Dinamo București 3:0, CSM București – SCMU Craiova 3:0 și U Cluj – Argeș Volei Pitești 3:0.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.