Avancronică: Știința Bacău – CSM București (sâmbătă, ora 12.00)


Returul Diviziei A1 la volei feminin începe cu un meci tare pentru Știința Bacău, care va primi vizita formației CSM București, nimeni alta decât performera ultimei etape a turului, bucureștencele impunându-se în disputa cu Dinamo cu 3:2. Băcăuanele vin după un meci ce trebuie dat uitării cât mai repede, înfrângerea cu austriecele de la SVS Post Schwechat, unica țintă a echipei pregătite de Florin Grapă fiind acum campionatul. Rămâne de văzut în ce măsură antrenorul Științei va reuși să le ”scoată din amorțeală”, conform propriilor spuse, pe elevele sale după prestația slabă de miercuri.
Oasptele se prezintă la Bacău din postura echipei care n-are nimic de pierdut, formația antrenată de bulgarul Atanas Petrov (fost la Dinamo în sezonul trecut) având în componență mai multe straniere, alături de care evoluează și fosta jucătoare a Științei, Roxana Iosef.

Celelalte meciuri ale etapei a XII-a: Dinamo București – Tomis Constanța, Penicilina Iași – CSM Lugoj, Argeș Volei Pitești – Unic Piatra Neamț, SCMU Craiova – U Cluj și CSM Sibiu – CSU Medicina Tg. Mureș.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.