Un simplu antrenament: Știința Bacău – U Cluj 3-0 (10, 20, 12)


Victorie facilă pentru trupa lui Florin Grapă, împotriva „lanternei roșii” a campionatului, „U” Cluj. Așa cum ne-au obișnuit la fiecare meci, indiferent de adversar,  băcăuancele au intrat motivate în teren, au servit foarte bine și au intrat la cel de-al doilea time-out tehnic având deja o diferență importantă de zece puncte (16-6). Mai mult, ecartul gazdelor s-a mărit până la finalul setului, adjudecat de Știința cu 25-10. Al doilea set a început mai bine pentru oaspete, care au reușit sa se țină aproape de mai valoroasele lor opononente. Cu noile achiziții, Anca Bunea (fosta jucătoare a Bacăului) și bulgăroaica Ivelina Petkova, alături de principala realizatoare a echipei, Raluca Bucur, clujencele au vrut să demonstreze că pot evolua mai bine decât în primul act. Au și reușit-o, adunând 20 de puncte până la capătul setului, cel mai disputat de altfel al meciului. Actul trei al partidei a semănat cu cel de debut, Știința a dominat copios cap-coadă (4-0, 8-3, 16-7), pentru a se impune la final cu un categoric 25-12 și 3-0 la seturi, așa cum era de așteptat din partea liderului României.

Pentru echipa din Bacău urmează miercuri o întâlnire de foc, în returul optimilor de finală ale Cupei CEV, în compania austriecelor de la SVS Post Schwechat. Fetele noastre au nevoie de victorie, indiferent de scor, pentru ca apoi să câștige setul de aur și să își continue aventura europeană.

Știința: Polishchuk, Hosu, Lupu, Herlea, Elisei, Sobo și Manu – libero. Au mai evoluat: Miclea și Faleș. Antrenori: Florin Grapă și Melu Manta.

U Cluj: A. Bucur, R. Bucur, Bunea, Petkova, Crișan, Stirt și Podina – libero. Au mai evoluat: Clăteșteanu, Cenan și Bara. Antrenor: Dan Gîrleanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.