Handbal masculin, meci amical: Știința MD Bacău – România (tineret) 38-24 (21-12)


Știința Municipal Dedeman Bacău a disputat primul amical al anului în compania echipei naționale de tineret, antrenată de Leonard Bibirig și Ovidiu Mihăilă. Antrenorul Eliodor Voica a avut ocazia să ruleze tot lotul pe care-l are la dispoziție, din care au lipsit internaționalii Ghiță și Dospinescu, dar și Sandu Iacob, accidentat. Formula de start trimisă în teren de antrenorul Științei a fost: Tamaș, Păunică, Kurilenko, Iancu, Rotaru, Manea, G. Bujor. ”Tineretul”, la care au jucat ex-băcăuanii Grigoraș și Sandu, a condus cu 1-0 și 2-1, după care Știința a preluat conducerea și s-a desprins treptat, obținând un succes la scor. Foarte bună a fost forma arătată de extremele băcăuanilor, precum și evoluția de zile mari a lui Shota Tevzadze, deși georgianul a evoluat cel mai puțin dintre cei trei portari.
Vineri de la ora 19.00 și sâmbătă de la ora 10.30, vicelidera Ligii Naționale de handbal masculin va disputa alte două meciuri amicale, în compania formației Dinamo Municipal Călărași.
ȘTIINȚA: Tamaș (8 interv.), Laufceac (7 interv.), Tevzadze (14 interv.) – G. Bujor 9, Păunică 5, Ramba 4, Rotaru 3, Bondar 3, Kurilenko 3, Iancu 3, Manea 2, Sipos 2, Gurkovsky 2, B. Voica 2.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.