Avancronică: SVS Post Schwechat – Știința Bacău (Cupa CEV, joi, ora 19, livescore pe Sport.Bacaul.ro)


Voleibalistele de la Știința Bacău își continuă parcursul european în Cupa CEV tot în Austria, dar cu o adversară de alt calibru decât cea eliminată în turul precedent. Echipa pregătită de Florin Grapă (care a ”fentat” din nou avionul, călătorind în Țara Valsului cu automobilul) și Melu Manta se prezintă la prima manșă a optimilor cu un moral bun, după victoria categorică din derby-ul cu Unic Piatra Neamț. În plus, lotul băcăuan este valid în totalitate și gata să facă primul pas spre calificarea în sferturi, chiar dacă Florin Grapă a spus că o înfrângere n-ar fi un capăt de țară, în condițiile în care returul și eventualul set de aur vor avea loc la Bacău.
SVS Post Schwechat are în componență mai multe ”straniere”, printre care se numără și centrul Lucia Hatinova, fostă jucătoare a Științei și a celor de la Dinamo. În 16-imi, formația austriacă a eliminat echipa bosniacă ZOK Jedinstvo Brcko după două victorii.
Partida dintre SVS Post Schwechat și Știința Bacău va fi arbitrată de Massimo Fanucci (San Marino) și Ivana Bartula (Bosnia-Herțegovina).
Celelalte meciuri din prima manșă a optimilor Cupei CEV: Uralochka-NTMK Ekaterinburg (Rusia) – Aluprof Bielsko-Biala (Polonia) 3:0 (9, 15, 25), LP Salo (Finlanda) – Smart Allianz Stuttgart (Germania) 3:2 (26, -20, -17, 23, 11), AEK Atena (Grecia) – Sagres Neuchatel (Elveția) 3:1 (23, -23, 16, 19), Robur Tiboni Urbino (Italia) – Nova Branik Maribor (Slovenia) 3:0 (17, 18, 21), Yamamay Busto Arsizio (Italia) – Igtisadchi Baku (Azerbaidjan) 3:0 (24, 17, 25), Galatasaray Istanbul (Turcia) – Asterix Kieldrecht (Belgia) – joi, ora 19.00 și Rote Raben Vilsbiburg (Germania) – Dinamo Krasnodar (Rusia) – joi, ora 21.15.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.