Marin Barbu a semnat cu Sport Club Bacău


După câteva zile de negocieri intense, antrenorul Marin Barbu a ajuns la un acord cu conducerea echipei Sport Club Bacău, ocupanta locului al treilea în seria I a Ligii a III-a. ”Magiun” a semnat pe un an și jumătate cu gruparea băcăuană, cu obiectivul imediat de a promova în eșalonul secund în vara acestui an. ”Am ajuns la un acord şi este clar că trebuie să promovăm la finalul acestui sezon. Programul din retur ne avantajează, dar nu avem voie să mai facem paşi greşiţi”, a declarat Barbu pentru colegii de la BacauSport.ro.
Noul tehnician al formației Sport Club Bacău are 53 de ani și a evoluat în primul eșalon pentru formațiile Steaua București, FC Olt și FC Brașov. De asemenea, Marin Barbu are activ mai multe promovări ca antrenor, printre echipele pregătite de acesta numărându-se Precizia Săcele, Foresta Suceava, Politehnica Iași, Petrolul Ploiești, Ceahlăul Piatra Neamț, UTA, Astra Ploiești și Callatis Mangalia.
Reunirea lotului S.C. Bacău va avea loc pe 11 ianuarie, dată la care va fi anunțat și programul de pregătire al echipei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.