Optimism și bună dispoziție la reunirea Științei Municipal Dedeman Bacău


Marți seara, handbaliștii de la Știința Municipal Dedeman Bacău au revenit din vacanța de sărbători, începând pregătirile pentru o perioadă de foc, așa cum a caracterizat-o antrenorul Eliodor Voica. La reunire au fost prezenți 17 jucători: Shota Tevzadze, Ștefan Laufceac, Răducu Tamaș, Marius Bondar, Gabriel Bujor, Ionuț Rotaru, Bogdan Voica, Evgheni Gurkovsky, Adrian Sipos, Dragoș Iancu, Costel Manea, Konstantin Kurilenko, Ionuț Ramba, Sandu Iacob, Rareș Păunică, Mihai Bujor și Alexandru Tărâță. Au absentat motivat cei doi internaționali ai Științei, Cristian Ghiță și Florin Dospinescu, aflați în cantonamentul echipei naționale de seniori care pregătește ”dubla” cu Belarusul de pe 11 și 15 ianuarie.
”Suntem cu toții conștienți că ne așteaptă meciuri grele și un retur de foc. Vă pot spune că dorim să confirmăm parcursul nostru de până acum și să ne îmbunătățim jocul, calitatea jocului și relațiile în echipă”, a declarat Eliodor Voica.
Referitor la Mihai Bujor și Tărâță, jucători care au revenit după împrumutul la divizionara secundă CSM Bacău, antrenorul principal al Științei a spus: ”Vom discuta situația lor, fiindcă nu-mi place să iau deciziile de unul singur și consider că e indicat să avem o discuție cât se poate de principială și normală. Bineînțeles că în decizia pe care o vom lua se va ține cont și de dorința jucătorilor.”

Atmosfera la primul antrenament al anului, unul ceva mai lejer, a fost una destinsă. Până la reluarea campionatului, prevăzută pentru 22 ianuarie, Știința Municipal Dedeman Bacău se va pregăti acasă, antrenorul Eliodor Voica dorindu-și disputarea a 5-6 jocuri amicale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.