O victorie și o înfrângere pentru CSM Bacău în ziua a doua a turneului de la Galați


Joi dimineață, handbalistele de la CSM Bacău au disputat cel de-al doilea joc din cadrul Cupei ”Oțelul”, în compania Dunării Brăila. După un meci foarte echilibrat, în care ambele echipe s-au succedat la conducere, brăilencele s-au impus la limită, scor 29-28. În acest joc, marcatoarele echipei băcăuane au fost: Simion 10, Krumova 5, Cherecheș 3, Amoagdei 3, Lazăr 2, Shutska 2, Duță 1, Szabo 1 și Toma 1.

În după-amiaza aceleiași zile, CSM Bacău a învins fără drept de apel pe CSM București, cu 32-24, după ce la pauză bucureștencele conduceau cu 15-14. După o primă repriză echilibrată, handbalistele băcăuane s-au dezlănțuit în cea de-a doua jumătate a partidei, pe care au câștigat-o categoric, grație în primul rând unei apărări foarte bune. În acest meci, pentru CSM Bacău au înscris: Krumova 8, Cherecheș 7, Shutska 4, Duță 4, Szabo 3, Simion 3, Lazăr 2 și Amoagdei 1.

Referitor la acest turneu, antrenoarea Gabriela Manea a spus: ”A fost un turneu foarte util și observ că echipa noastră este în continuare în creștere. Iată că echipe care ne învingeau în vară fără drept de apel au câștigat acum la limită în fața noastră, ceea ce arată că suntem în progres. Au fost multe jucătoare cu evoluții foarte bune la acest turneu și aici mă refer la Simion, la cele 3 străine, apoi Duță, Lazăr, precum și altele.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.