SCM Bacău a anunțat topul sportivilor pe 2011


Clubul SCM Bacău a anunțat joi, într-un cadru festiv, topul sportivilor legitimați la clubul băcăuan pe anul 2011. Conform așteptărilor, pe prima poziție s-a aflat, ca și anul trecut, atleta Bianca Perie (foto), campioană europeană de tineret la aruncarea ciocanului, sportivă ce a obținut deja biletul pentru Olimpiada de anul viitor. Podiumul a fost completat de săritoarea în apă Mara Aiacoboae (vicecampioană europeană de junioare) și de luptătorul Eusebiu Diaconu. Iată topul complet comunicat de SCM Bacău:

1. Bianca Perie (atletism)

2. Mara Aiacoboae (sărituri în apă)

3. Eusebiu Diaconu (lupte greco-romane)

4. Cătălin Sandu (box)

5. Cătălin Cozma (sărituri în apă)

6. Constantin Bulibaşa (lupte greco-romane), Cornel Ardeleanu(sărituri în apă)

7. Marius Cheşcu (navomodelism), Bogdan Onolov (power-lifting)

8. Mihai Gherman (karate)

9. Echipa de tenis a SCM Bacău

10. Ionel Alexandru (full – contact)

3 comentarii la „SCM Bacău a anunțat topul sportivilor pe 2011”

  1. Cateva intrebari: Catalin Sandu de la box e legitimat la CSM de anul viitor, iar anul asta a fost dublu legitimat? Bogdan Onolov de la SCM Bacau?!?!? Daca il ducem la sala de atletism stie sa ajunga singur la Luceafarul? Baiatul asta e din Timisoara si nu cred ca a calcat vreodata la Bacau. 9. Echipa de tenis a SCM Bacău?!?! ce prostie mai e si asta? o echipa e sportivul anului? In alta ordine de idei: de ce in afara de 3-4 nume nu am auzit de restul sportivilor?

  2. Clasamentul respectiv nu e corect. Nu mi se pare normal ca niste juniori care au castigat la campionatul national locul 1 sa fie mai presus de un loc doi la seniori sau locul III. ( tot respectul pentru performanta juniorilor ) Cred ca locul 8 la Cupa europei de decatlon si locul 3 cu echipa in aceeasi competitie face mai mult decat un loc 1 la juniori. sa nu mai zic de cele 4 medalii la nationale de anul acesta , 2 locuri 2 si 2 locuri 3.Ca sa nu mai zicem de sporturile neolimpice care au intrat in clasament. Imi pare rau ca a trebuit sa fac asemenea comentariu, dar nu e normal, cred ca trebuia mai multa atentie la intocmirea clasamentului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.