Eliodor Voica: ”Jos pălăria pentru evoluția băieților noștri!”


Antrenorul Eliodor Voica era necăjit la finalul partidei cu HCM Constanța, deoarece Știința a fost la un pas de a pleca neînvinsă de pe terenul campioanei. Iată interviul pe care ni l-a acordat după încheierea partidei.
Rep.: După cum a decurs partida, crezi că HCM Constanța era o echipă de bătut ?

Eliodor Voica: Eu cred că a lipsit foarte puțin ca noi să facem o surpriză sau Constanța o greșeală, ambele variante sunt valabile. Oricum, nu am fost foarte, foarte departe de un rezultat pozitiv.

Rep.: Ce crezi că ne-a lipsit pentru un rezultat favorabil ?

E.V.: Sintetizând, aș spune că acel dram de experiență pe care ei îl au peste noi a făcut diferența în momentele cheie. Noi am intrat în meci cu trac și este lăudabil că ne-am revenit rapid și am luat conducerea.

Rep.: Cât de mult a contat descalificarea lui Manea ?

E.V.: Eu cred că a fost un moment foarte important și când spun lucrul ăsta nu vreau să acuz arbitrajul, fiindcă eu nu m-am focalizat niciodată pe judecarea arbitrilor, ci pe greșelile făcute de noi și pe îmbunătățirea jocului nostru. După meci, însă, au fost foarte multe voci care au spus că la acea fază n-a fost nimic.

Rep.: Cei patru jucători de pe inter stânga și pivot au marcat doar o dată, crezi că se impun transferuri în această iarnă ?

E.V.: Tocmai de aceea am încercat pe final și variante de joc cu doi pivoți. Cât privește transferurile, nu pot spune că sunt necesare, fiindcă lucrul acesta nu depinde numai de mine. Eu cred că ar trebui cu toții să gestionăm mai bine situația pe aceste posturi.

Rep.: Ești de acord că acesta a fost cel mai bun meci în deplasare al Științei din acest tur de campionat ?

E.V.: Fără doar și poate. A fost unul din meciurile care vine să confirme munca depusă de acești băieți care au arătat că poziția noastră din clasament nu e întâmplătoare. De aceea, consider că nu greșesc cu nimic dacă îi felicit și îmi ridic pălăria în fața lor, lucru pe care l-am și făcut.

7 comentarii la „Eliodor Voica: ”Jos pălăria pentru evoluția băieților noștri!””

  1. m am saturat de declaratii de genul am jucat frumos, bine, magnific, mobilizant, extraordinar, dar AM PIERDUT. conteaza tabela la final si atat.

    1. adevarul ca a si avut ocazia sa zica asta des sezonul asta … in alte sezoane aveam 5-6 infrangeri pe vremea asta si eram p[e 4-5 … nu mai dati in cap antrenorului , chiar nu constientizati ce antrenor bun aveti ?

  2. Frumoasa declaratie , adevarat „jos palaria in fata baietilor” , a fost un meci frumos in care baietii au dat tot ce au putut. sa fim realisti am jucat totusi cu campioana, pe care baietii au dominat-o continuu, au aratat ca au valoare, ca au muncit si ca merita sa fie acolo unde sunt. poate daca Sandu ar fi jucat mai mult in acest meci am fi reusit ceea ce ne doream. sunteti o echipa , ati muncit si suntem mandri de voi. BRAVO dragii nostri . Sa aveti sarbatori fericite si linistite, sa va bucurati de tot ce e frumos si va ofera Dumnezeu , multa sanatate si inca o data JOS PALARIA in fata voastra.

    1. Felicitari din tot sufletul pentru tot ce ati facut in turul asta de campionat!Sarbatori fericite si JOS PALARIA in fata voastra!

  3. pt. eliodoru asta: nu stiu ce suporter esti tu dar cred ca ai vazut alte meciuri stiinta de la an la an e in crestere daca nu e anul asta sigur la anul o sa lom campionatul.sa iti cumperi palarie

  4. Stiinta a terminat un singur an in afara podiumului dupa tur. Sa asteptam returul care este mult mai greu si la sfarsit ne bucuram. Acum trebuie sa respectam ceea ce au facut si sa ne petrecem sarbatorile cu bine. Ne vedem la anul la sala.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.