13 din 13: ASCH Teleorman – CSM Bacău 19-37 (6-20)


Handbaliștii de la CSM Bacău au încheiat în forță turul de campionat, cu o victorie la scor pe terenul antepenultimei clasate din seria Est a Diviziei A. Handbaliștii băcăuani au făcut spectacol în prima jumătate a partidei, în care au primit doar 6 goluri, din care 2 din aruncări de la 7 metri iar unul din … semicerc.
În repriza secundă, antrenorii Gomeniuc și Hagiu au rulat întreg lotul, fiind utilizați toți jucătorii care evoluaseră mai puțin sau chiar deloc (Ghenghea) în această ediție de campionat. Cu toate acestea, diferența de scor a crescut, iar băcăuanii au încheiat în forță un tur de campionat fără greșeală, cu 13 victorii din tot atâtea posibile, una fiind anulată din cauza retragerii Dunării Brăila.
CSM Bacău conduce, așadar, în ierarhia seriei Est la jumătatea campionatului cu maximum de puncte, competiția urmând să se reia pe 5 februarie 2012, când băcăuanii vor juca în deplasare, la CSM Focșani.
CSM BACĂU: Grigoraș, Erhan – Macovchin 7, Cotinghiu 6, Carali 6, Rață 4, Zvanciuc 4, Ghenghea 3, Tărîță 2, Folescu 2, M. Bujor 1, Zacaciurin 1, Bulov 1, Micu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.