Stark și Ștefan, delegați la derby-ul HCM Constanța – Știința MD Bacău


Federația Română de Handbal i-a delegat pe arbitrii EHF Bogdan Stark și Romeo Ștefan la derby-ul Ligii Naționale de handbal masculin, dintre HCM Constanța și Știința Municipal Dedeman Bacău, care va avea loc duminică, de la ora 11. Cei doi au arbitrat în acest sezon de trei ori echipele băcăuane, de fiecare dată în deplasare, formațiile din Bacău impunându-se în toate cele trei partide. Astfel, în etapa a II-a a Ligii Naționale masculine, Știința MD Bacău a câștigat la U Transilvania Cluj cu 37-31 pe 15 septembrie. Pe 28 septembrie, handbalistele de la CSM Bacău au obținut prima lor victorie în Liga Națională, 28-25 pe terenul celor de la Univ. Neptun Constanța, în timp ce băieții de la CSM Bacău s-au impus la Iași, cu Politehnica, pe 27 noiembrie, cu 31-29, în derby-ul seriei Est din Divizia A.
HCM Constanța a disputat marți, la Suceava, restanța din etapa a X-a a Ligii Naționale, campionii trecând la pas de CSU Bucovina, scor 35-28, acumulând maximum de puncte.
Partida HCM Constanța – Știința Municipal Dedeman Bacău se va disputa duminică, 11 decembrie, de la ora 11 și va fi transmisă în direct de Digisport.

5 comentarii la „Stark și Ștefan, delegați la derby-ul HCM Constanța – Știința MD Bacău”

  1. De ce se pune la ore de astea asa de matinale? Duminica de la ora 11 e cea mai proasta optiune… de ce nu sambata ? Vorbesc in general nu de acest caz numai. Parca s-a datut o decizie iun acest sens anul trecut sau acum 2 ani, ca fiecare club sa-si poata stabili data si ora, de comun acord..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.