Avancronică: Știința MD Bacău – Poli Timișoara (sâmbătă, ora 18)


Știința Municipal Dedeman Bacău dispută sâmbătă ultimul meci pe teren propriu din acest an, în cadrul etapei a X-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Adversara băcăuanilor va fi echipa de pe locul 8, Poli Timișoara, formație care a pierdut toate cele 4 partide disputate în deplasare până acum. Cu toate acestea, bănățenii alcătuiesc o echipă puternică, având în componență atât handbaliști convocați cu regularitate la echipa națională (Fenici, Stan), cât și jucători cu mare experiență (Băiceanu, Timofte). În aceste condiții, e exclus ca Știința să-și trateze de sus adversara.
În tabăra gazdelor nu există indisponibilități, handbaliștii pregătiți de Eliodor Voica fiind deciși să-și treacă în cont ambele puncte înaintea derby-ului de săptămâna viitoare, de la Constanța.
Partida Știința Municipal Dedeman Bacău – Poli Timișoara va fi arbitrată de un cuplu mixt, format din Diana Florescu (Pitești) și Alin Cîrligeanu (București). La finalul întâlnirii, va fi decernat și trofeul pentru cel mai bun handbalist băcăuan al anului 2011, desemnat în urma anchetei realizate de site-ul nostru.

În deschiderea meciului din Liga Națională, de la ora 16, va avea loc un foarte interesant meci din Divizia A la handbal masculin. Lidera seriei Est, CSM Bacău, primește vizita celei de-a treia clasate din serie, CSU II Suceava.

2 comentarii la „Avancronică: Știința MD Bacău – Poli Timișoara (sâmbătă, ora 18)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.