Patru meciuri sâmbătă, la Sala Sporturilor


Inflație de meciuri sâmbătă, 3 decembrie, la Sala Sportuirlor din Bacău, care va găzdui două meciuri de volei și două de handbal. Dimineața va fi a voleiului, voleibalistele de la Știința urmând să primească replica Penicilinei Iași, formație care a acceptat inversarea ordinii partidelor cu echipa băcăuană, dat fiind faptul că inițial meciul ar fi trebuit să se dispute la Iași.
Voleibaliștii Științei Bacău vor avea de luat o revanșă în etapa a doua a returului Diviziei A2, seria Est, în fața celor de la Videoclip Ploiești. Orele de disputare a celor două meciuri de volei nu au fost încă stabilite.
După-amiază, handbalul va pune stăpânire pe Sala sporturilor, cu două meciuri extrem de interesante. De la ora 16, lidera seriei Est din Divizia A masculină, CSM Bacău, va primi replica ”satelitului” formației CSU Suceava. În condițiile în care prima echipă a Sucevei și-a amânat jocul cu HCM Constanța pentru 6 decembrie, nu e exclus ca oaspeții să alinieze mai mulți jucători din prima garnitură.
De la ora 18, Știința Municipal Dedeman Bacău va disputa ultimul meci de acasă în fața propriilor suporteri, împotriva unei echipe aflate în revenire de formă, Poli Timișoara. La finalul partidei, va fi anunțat și câștigătorul titlului de cel mai bun handbalist băcăuan al anului 2011, în urma anchetei site-ului nostru.

Un comentariu la „Patru meciuri sâmbătă, la Sala Sporturilor”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.