Victorie de moral: Știința Bacău – CSM Sibiu 3:0 (13,14,10)


Fetele antrenate de Florin Grapă și-au revenit rapid după surprinzătoarea înfrângere suferită in ultima etapă, la Tg. Mureș, și au câștigat fără drept de apel partida disputată în cadrul celei de a IV-a etape a Diviziei A1 la volei feminin, împotriva echipei CSM Sibiu. Gazdele s-au instalat la cârma jocului încă din start, intrând cu un avantaj considerabil atât la primul, cât și la al doilea time-out tehnic (8-2, 16-9). Diferența s-a menținut până la final, Știința încheind conturile primului set cu 25-13. Băcăuanele au continuat în aceeași manieră  și, cu un joc exact, au câstigat și următoarele două seturi fără emoții (25-14, respectiv 25-10), lucru ce reflectă pâna la urmă diferența certă de valoare dintre gazde și echipa din Sibiu, o formație care a reușit totuși să smulgă în ultima etapă un set echipei Dinamo București. Dinamo este de altfel următorul adversar al Științei, cele două rivale urmând a se întâlni sâmbătă, la București, într-un meci ce se anunță a fi un veritabil derby, în care sperăm ca echipa noastră să repete cel puțin rezultatul de anul trecut, când s-a intors victorioasă după un meci de 5 seturi, extrem de disputat.

ȘTIINȚA: Polishchuk, Hosu, Elisei, Sobo, Lupu, Herlea. Libero-Manu. Au mai evoluat: Miclea, Breban și Bîrzan.  Antrenori: Florin Grapă și Melu Manta.

Csm Sibiu: Kapelovies, Scutea(cpt), Lică, Hoga, Troiancevici, Matache. Libero- Dancu L. Au mai evoluat: Popa și Dancu G. Antrenor: Marius Gheorghiță.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.