EXCLUSIVITATE / Sebastian Skube (RK Cimos Koper): ”Cu încă 2-3 jucători de valoare, Știința ar face față în Champions League”


Fosta adversară a Științei Municipal Dedeman Bacău din semifinalele Challenge Cup, Cimos Koper, participă în acest sezon în Champions League, în grupă cu campioana României, HCM Constanța. Echipa slovenă, învinsă în primăvară la Bacău cu 30-25, după un meci în care Știința a măturat pe jos cu vedetele slovene în prima repriză, are mari șanse de calificare în optimile de finală, după victoria categorică de săptămâna trecută de la St. Petersburg, 35-26.
Cel mai bun om al slovenilor în Rusia a fost Sebastian Skube, autor a 9 goluri. L-am rugat pe tânărul centru al naționalei Sloveniei să facă o comparație între echipele din Liga Campionilor și Știința Municipal Dedeman Bacău.
”Vreau să vă spun că Știința mi s-a părut o mare echipă, cu jucători foarte buni și cu un public care crează o atmosferă extraordinară. Din câte îmi amintesc de la meciurile cu Știința, cred că ei ar mai avea nevoie de 2-3 jucători de valoare care să asigure o rotație, dat fiind faptul că ritmul în Champions League este mult mai ridicat decât în campionatul intern și în Challenge Cup. De asemenea, sunt foarte multe deplasări și toate acestea conduc la accidentări care îngreunează misiunea echipelor participante, mai ales pentru cele care nu au jucători de valoare pentru a asigura acea rotație. Vreau să le urez celor de la Știința mult noroc! ”, a declarat Sebastian Skube în exclusivitate pentru Sport.Bacaul.ro.

3 comentarii la „EXCLUSIVITATE / Sebastian Skube (RK Cimos Koper): ”Cu încă 2-3 jucători de valoare, Știința ar face față în Champions League””

  1. Sa speram ca citeste si conducerea clubului acest interviu (dar si jucatorii) pentru ca ar cam fi cazul ca aceasta echipa sa se bata la titlu si sa-si doreasca sa joace in Champions League

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.