CSU Medicina Tg. Mureș – Știința Bacău 3:1 (-16, 20, 22, 17) / Florin Grapă: ”Poate că e mai bine că s-a întâmplat acum”


Vicecampioana Știința Bacău a suferit o înfrângere surprinzătoare la Târgu Mureș, în etapa a III-a a Diviziei A1 la volei feminin. După ce au câștigat primul set, băcăuanele au fost dominate de adversare, care au servit foarte bine, și au fost nevoite să se recunoască învinse. Iată ce ne-a declarat antrenorul Florin Grapă referitor la această partidă: ”Adevărul e că adversarele noastre au servit excepțional, le-au intrat serviciile ca la balamuc, aceasta a fost principala cauză a rezultatului. Sigur că au mai fost și cauze de natură obiectivă, cum ar fi sala călduroasă de la Târgu Mureș, spre deosebire de cea de la Bacău, noi nefiind obișnuiți cu asemenea condiții, dar asta nu e o scuză pentru înfrângere. Poate că e mai bine că s-a întâmplat acum, la început, să sperăm că acest meci ne va arăta ce mai avem de lucrat. La urma-urmei, noi nu cu Mureșul ne vom bate la titlu, așa că aș fi foarte mulțumit dacă am câștiga sâmbăta viitoare la București, cu Dinamo. Putem încadra înfrângerea de astăzi la categoria accidente neprevăzute.”

Știința Bacău a evoluat în următoarea formulă: Polishchuk, Herlea, Sobo, Lupu, Elisei, Hosu, libero – Manu. Au mai jucat: Breban, Miclea și Bunea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.