Avancronică: FCM Bacău – Săgeata Năvodari (sâmbătă, ora 11)


Echipa pregătită de Gheorghe Poenaru continuă să alerge după o victorie, al cărei gust nu l-a mai cunoscut din 1 octombrie, când băcăuanii au învins-o pe CSMS Iași. Lucrurile nu vor fi deloc simple, mai ales că pe ”Municipalul” băcăuan va sosi vicelidera seriei I, Săgeata Năvodari având un parcurs impresionant în deplasare – 4 victorii, un egal și o singură înfrângere.
Cu toate acestea, FCM Bacău are nevoie disperată de victorie pentru a menține contactul cu plutonul și are probabil suportul moral al victoriei din amicalul de astă-vară, de la Roznov, când a învins Săgeata cu 2-0.
Să sperăm și într-un arbitraj corect, mai ales că la centru va oficia un arbitru din lotul de Liga I.

Formațiile probabile

FCM Bacău: Stamatin – Mihălăchioae, Lozneanu, Ursu, Luncanu – Apostol, Taban, Întuneric, Doboș – Vraciu, Boghian. Antrenor: Gheorghe Poenaru.

Săgeata Năvodari: Gordin – Costachi, Goşa, Mişelăricu, Fl. Popa, Toşca – Petean, N. Creţu, V. Apostol – S. Chiţu, D. Zaharia. Antrenor: Constantin Gache.

Arbitru: Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe). Asistenți: Daniel Hulubei (Vaslui) și Joszef Peter (Sf. Gheorghe). Rezervă: Bogdan Hanceariuc (Iași). Observatori: Ștefan Poenaru (Pantelimon) și Ioan Mandoca (Brașov).

Un comentariu la „Avancronică: FCM Bacău – Săgeata Năvodari (sâmbătă, ora 11)”

  1. Maine poate fi ultimul meci de acasa al echipei FCM BACAU- ultimul din istorie, ca sa se inteleaga mai bine si voi iar vreti sa stati acasa?!!! Iar vom fi 200 cu tot cu jandarmi?!!! In alte orase, daca era situatia asta, maine stadionul era plin si se facea un protest vizibil. Noi stam acasa ca prostii si il lasam pe patron sa stearga de pe harta fotbalului echipa noastra de suflet, FCM BACAU! RUSINE CELOR CARE MAINE AR PUTEA VENI LA STADION, DAR NU O VOR FACE!!! Indiferent cati vom fi, ar trebui facut un protest.sper sa faca ceva sau oricine, de oriunde… Voi chiar nu va dati seama ca unu’ vrea sa desfiinteze echipa si tot ce inseamna ea si noi stam acasa?!!! Daca am arata ca ne pasa de FCM nimeni nu ar mai avea curajul sa desfiinteze echipa! Voi chiar nu intelegeti?!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.