Declarații după Știința MD Bacău – Dinamo Călărași 30-27

Eliodor Voica (Știința): ”A fost un meci exact așa cum ne-am așteptat, pentru că orice adversar trebuie respectat, iar Dinamo nu degeaba este unde se află în momentul de față și au confirmat poziția pe care o ocupă. Nu mă pot declara mulțumit de echipa mea, fiindcă au fost foarte multe erori și persistăm în … Continuă lectura „Declarații după Știința MD Bacău – Dinamo Călărași 30-27”


Eliodor Voica (Știința): ”A fost un meci exact așa cum ne-am așteptat, pentru că orice adversar trebuie respectat, iar Dinamo nu degeaba este unde se află în momentul de față și au confirmat poziția pe care o ocupă. Nu mă pot declara mulțumit de echipa mea, fiindcă au fost foarte multe erori și persistăm în a avea sincope la capitolul psihologic. E îmbucurător că ne-am adjudecat cele două puncte, lucru care n-a fost simplu, dar e un pas înainte, probabil că diferența a fost făcută de mai multă determinare din partea noastră. Nu-mi place să comentez arbitrajele, dar astfel de prestații nu fac bine handbalului românesc.”

Sebastian Bota (Dinamo): ”Cred că rezultatul a fost echitabil, noi am făcut un meci bun, totul s-a rupt după ce Săulescu a primit cea de-a treia eliminare, pe o greșeală de-a noastră a comentat la arbitri, dar asta e bucătăria noastră, o rezolvăm noi. Cele două echipe se cunoșteau destul de bine și consider că a fost un joc foarte bun de ambele părți, iar Bacăul a obținut o victorie meritată. Nu comentez arbitrajul, dar cu astfel de arbitri acasă e ușor să câștigi, deși până la urmă cred că a fost un arbitraj OK. Cred că Știința va termina campionatul în primele trei, iar de la locul 4 la locul 10, orice e posibil. În orice caz, obiectivul nostru rămâne evitarea retrogradării.”

2 comentarii la „Declarații după Știința MD Bacău – Dinamo Călărași 30-27”

  1. domnule Bota lasa_ti arbitrajul in timpul meciului si vedeti-va de echipa dumneavoastra in special de Saulescu care a mimat handbalul in acest meci, numai cu gura pe arbitri a-ti fost tot meciul , sunt de acord k a fost un arbitraj ostil pt dinamo dar nu faceti nimic altceva decat rau echipei dumneavoastre

  2. Domnu Voica atentie cu acesti baieti se vad pe locul 2 si incep sa o dea in bara k anul trecut. biciul pe ei si intr-o luna sa-si revina. GHITA parca nu mai are acel suflu de invingator oare sa fie convocarea la nationala de vina??!! 3 portari avem dar in ultimile 2 meciuri nu prea s-au vazut in poarta, ionut rotaru si rares paunica sunt de nerecunoscut. hai cu putina atentie si munca batem la suceava.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.