Trei handbaliști de la Știința MD Bacău, convocați la loturile naționale


Federația Română de Handbal a trimis pe adresa clubului Știința Bacău telegrame de convocare pentru trei dintre componenții formației pregătite de Eliodor Voica. Cristi Ghiță, Marius Bondar și Ionuț Ramba sunt handbaliștii chemați la loturile naționale A și B care vor participa la un stagiu de pregătire centralizată la Izvorani și la Trofeul ”Carpați”, care va avea loc în perioada 28-30 octombrie la Piatra Neamț.
Marius Bondar și Ionuț Ramba vor face parte din lotul României B, telegramele lor de convocare fiind pentru perioada 19-30 octombrie. Cristi Ghiță va fi în componența naționalei A, care, după Trofeul ”Carpați”, va disputa două jocuri cu Luxemburgul în preliminariile Campionatelor Mondiale din 2013, pe 2 noiembrie în deplasare și pe 5 noiembrie la Buzău.
Rămâne un mare semn de întrebare asupra neconvocării lui Ionuț Rotaru, probabil cel mai în formă centru din campionatul intern, ignorat cu perseverență de selecționerul Vasile Stângă.

4 comentarii la „Trei handbaliști de la Știința MD Bacău, convocați la loturile naționale”

  1. Marius Bondar mai are multe de spus…trebuia demult sa se intample asta. E un jucator constant, care, din pozitia lui si tinanad cont de faptul ca nu se joaca aproape niciodata pe partea lui, inscrie meci de meci cel putin 4 goluri, asta in conditiile in care nu mai este el cel care bate 7m. Multa bafta si HAI STIINTA!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.