Avancronică: HCM Roman – CSM Bacău (sâmbătă, ora 11, live text pe Sport.Bacaul.ro)


Cu trei puncte la activ după patru etape, handbalistele de la CSM Bacău se pregătesc de cea mai scurtă deplasare a sezonului, pe terenul uneia din echipele tari ale Ligii Naționale feminine, HCM Roman. Formația pregătită de Cornel Bădulescu pierde foarte greu puncte pe teren propriu, dar e posibil ca gazdele să le trateze de sus pe băcăuane, iar mobilizarea lor să nu fie aceeași din prima etapă, când au cedat în fața Oltchimului în ultimele secunde. Trebuie spus că gruparea romașcană se confruntă cu probleme de efectiv, în condițiile în care două dintre jucătoarele de bază, Oana Pop și Lucia Marin, sunt accidentate. Jocul echipei antrenate de Cornel Bădulescu depinde foarte mult de centrul Amelia Busuoiceanu, de aceea soarta jocului va depinde de modul în care băcăuanele vor reuși s-o anihileze.
CSM Bacău a obținut singura sa victorie în deplasare, la Constanța, așa că putem spera ca handbalistele pregătite de Gabriela Manea și Adi Brezan să producă surpriza etapei.
Partida HCM Roman – CSM Bacău va fi arbitrată de cuplul bucureștean format din Alexandru Blas şi Marius Ghiorghişor.
Celelalte meciuri ale etapei a V-a: Oțelul Galați – HC Zalău 25-22, CSM Ploiești – HCM Baia Mare, Neptun Constanța – Dunărea Brăila, U Jolidon Cluj – CSM București, CSM Cetate Deva – SCM Craiova și Oltchim Rm. Vâlcea – Corona Brașov.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.