Meciul HC Odorhei – Știința MD Bacău a fost amânat


După cinci etape și tot atâtea victorii în debutul Ligii Naționale la handbal masculin, pentru Știința Municipal Dedeman Bacău urmează un examen dificil, deplasarea de pe terenul vicecampioanei HC Odorhei. Deși etapa a VI-a e programată duminică, 9 octombrie, partida dintre Odorhei și Bacău a fost amânată dintr-un motiv bine întemeiat: vicecampioana debutează sâmbătă în Cupa EHF, evoluând în Austria cu Aon Fivers.
În aceste condiții, derby-ul etapei a VI-a din Liga Națională la handbal masculin, dintre HC Odorhei și Știința Municipal Dedeman Bacău, se va juca miercuri, 12 octombrie, de la ora 20.00, partida urmând a fi transmisă în direct de Digisport.
Foto: www.dragosasaftei.ro

13 comentarii la „Meciul HC Odorhei – Știința MD Bacău a fost amânat”

  1. misule da un semn pe mobil sa vb referitor la deplsare …vom face depslarea la odorhei si vreau sa anunti baietii din primele randuri de pe langa tine ca ii vreau in autocar miercuri …k

  2. ASTEPT CONFIRMAREA DE LA CLUB PT AUTOCAR .NORMAL AR FI PE LA ORA 14 SA AVEM SI NOI TIMP DE O CIORBA DE BURTA :))

  3. miercuri ora 13,30 in fata stadionului. ave,m doar 35 !!!!!locuri pt suporteri,,,,,cei care doriti sa mergeti trimiteti-mi numele prenumele si seria de buletin ..asa cer cei de la odorhei .mai avem, un pic si ne cer si pasapoarte .

  4. nu stiu inca …multi sunt la scoala …la servici…os a vedem, miercuri care si cum merge.care va fi la ora 13.30 la stadion va merge care nu nu ….:)

  5. Cei care mergeti la odorhei va rog sa.mi trimiteti msj cu numele si prenumele plus serie buletin.0751416357.ne cer romanii de la udorhei .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.