Știința Municipal Dedeman Bacău joacă sâmbătă cu Steaua


Deși au fost programate inițial pentru duminică, majoritatea partidelor etapei a IV-a din Liga Națională de handbal masculin se vor disputa sâmbătă. Printre acestea, și meciul Steaua București – Știința Municipal Dedeman Bacău, care va avea loc în Sala sporturilor din Chiajna pe 24 septembrie, de la ora 12.30 și va fi transmis în direct de Digisport 3. Jocul de la Chiajna a fost încredințat arbitrilor prahoveni Vladimir Teglas și Andrei Vasilescu, cei care au condus duminică meciul CSM Bacău – CSM Focșani 30-16.
Iată programul celorlalte meciuri ale etapei a IV-a: U Transilvania Cluj – HCM Constanța (vineri, ora 19), CS Caraș-Severin – CSU Suceava (sâmbătă, ora 11), Energia Pandurii Tg. Jiu – CSM Satu Mare (sâmbătă, ora 17), Potaissa Turda – Poli Timișoara (sâmbătă, ora 18), CSM București – CSM Ploiești (duminică, ora 11), HC Odorhei – Dinamo Municipal Călărași (duminică, ora 12.30).

9 comentarii la „Știința Municipal Dedeman Bacău joacă sâmbătă cu Steaua”

  1. @ stiinta se joaca la chiajna….si singuru care se ocupa de deplasari e Olandezu…stii tu treaba…

  2. @Stiinta (Robert) stai tata linistit nu a insinuat nimeni chestia asta!sincer sa fiu chiar putin imi pasa!oricum au fost baieti care au fost campionatul trecut pt stiinta in deplasari si fara sa organizezi tu sau clubul ceva…

  3. bine mai „organizatorule” bafta!apropo… ce bani trebuiesc, ca sa ajungem la chiajna ca banuiesc ca nu organizezi deplasare pe ochi frumosi!

  4. te asigur ca nu vreau sa fac o afacere din asta 🙂 e vorba de motorina consumata,in cazul nostru 200 de lei.impartim la cati mergem,simplu,nu ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.