Declarații după Știința – Potaissa 31-26 / Horațiu Gal: ”Bacăul e una din pretendentele la titlu!”


Eliodor Voica (Știința): ”N-aș putea spune că a fost un meci simplu, chiar dacă începutul a fost unul furtunos și fulminant. Echipa din Turda reprezintă un adversar tare, indiferent că joacă acasă sau în deplasare. Am avut concentrare în acest joc, dar concentrarea trebuie să existe pe tot parcursul partidei. S-a văzut că anumite greșeli pot destabiliza o anumită ordine care s-a creat sau o muncă depusă minute în șir.”

Horațiu Gal (Potaissa): ”Ne-am așteptat la un meci foarte greu, Bacăul fiind una din pretendentele la titlu. Știința are o echipă completă, frumoasă și le doresc tot succesul din lume. Noi am venit să câștigăm, nu s-a putut, dar cred că am făcut un joc bun în perspectiva meciului foarte greu de săptămâna viitoare, cu Poli Timișoara.”

4 comentarii la „Declarații după Știința – Potaissa 31-26 / Horațiu Gal: ”Bacăul e una din pretendentele la titlu!””

  1. neinteresant forumul fara infrangeri 😉 mai e dl. voca cel mai slab antrenor? carcotasii se plictisesc si isi rod unghiile de ciuda :))))

  2. De ce nu joaca Iacob Sandu, are motive intemeiate (nu a primit ceva bani) sau sta la panda dupa colt unde il vedem meci de meci.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.