Avancronică: Rapid CFR Suceava – SC Bacău (vineri, ora 17)


După eliminarea cu cântec din Cupa României, SC Bacău rămâne concentrată pe campionat, acolo unde o așteaptă o deplasare grea, la Suceava. Adversară îi va fi echipa care i-a administrat prima înfrângere în sezonul 2010-2011, pe 3 septembrie, atunci când Rapid CFR Suceava s-a impus cu 3-1 în fața formației pregătite la vremea respectivă de Ciprian Panait. În actuala ediție de campionat, sucevenii au jucat o dată acasă, cu FCM Dorohoi, câștigând la limită, 1-0.
Singura veste bună după meciul cu Dunărea Galați e că niciun băcăuan nu s-a accidentat, astfel încât Cristian Popovici va conta pe tot lotul, mai puțin Matei, în partida de vineri. În singurul meci disputat în deplasare în acest sezon, echipa băcăuană s-a impus pe final, 2-1 la Pașcani, pe un teren de unde oaspeții pleacă greu cu puncte.
Meciul Rapid CFR Suceava – SC Bacău va fi arbitrată de o brigadă din Cluj-Napoca, avându-l la centru pe Dan Dreve, care va fi ajutat de asistenții Anghel Todea și Marius Balint.

Celelalte meciuri ale etapei a IV-a se vor desfășura tot vineri, de la ora 17, după următorul program: Aerostar Bacău – CSM Focșani (stadion ”Aerostar”), Ceahlăul II Piatra Neamț – Politehnica Galați, Petrotub Roman – Cetatea Tg. Neamț, Oțelul II Galați – CS Panciu, CSM Pașcani – Sporting Suceava și FCM Dorohoi – CSM Rm. Sărat. ABC Stoicescu stă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.