Eliminați de Bucsi: SC Bacău – Dunărea Galați 1-2 (0-2)


SC Bacău și-a încheiat traseul în Cupa României, dar a făcut-o cu fruntea sus, echipa lui Cristi Popovici meritând măcar să intre în prelungiri. Băcăuanii au început slab, iar în minutul 21 era deja 2-0 pentru oaspeți. La acest scor, gălățenii au făcut pasul în spate, dar până la pauză gazdele nu au izbutit să fructifice niciuna din ocaziile pe care și le-au creat. În repriza secundă, băcăuanii au continuat să atace, iar insistența le-a fost răsplătită printr-un penalty obținut de Banu și transformat de Cojocaru. Mai mult, în minutul 90+2, Banu a egalat cu o lovitură de cap din mijlocul careului advers, dar asistentul Imre-Laszlo Bucsi a comis o eroare gravă, semnalizând ofsaid, deși mijlocașul băcăuan venise din spate, iar un fundaș gălățean se afla la 3 metri de propria poartă.
SC Bacău pierde nemeritat, din cauza începutului foarte slab, dar și a erorii incredibile a asistentului Bucsi, care se grăbea probabil să vadă meciul România – Franța.

4 comentarii la „Eliminați de Bucsi: SC Bacău – Dunărea Galați 1-2 (0-2)”

  1. Salut! Sunt din Galati,suporter Dunarea si va multumesc pt demersul vostru>Sunteti singura sursa de informatie din acest moment referindu-ma la acest meci.In plus este bucuria scorului de acum :)))

  2. a jucat foarte bine Sport Club Bacau…oricum echipa se misca binisor,sigur vor obtine promovarea in Liga 2,,,,,

  3. aveti un site foarte bun dar din pacate de data asta ati zbircit-o, de centralul hanceariuc de ce nu ziceti nimic, v-a impins de la spate in repriza a 2, faultul la faza penaltiului a fost in afara careului, cartonasu rosu se dadea si nu prea, etc, corect ar trebui sa fiti impartiali dar… hai DUNĂREAAAAAAAAAA

    1. Nu Hanceariuc i-a împins pe băcăuani de la spate, ci tactica adversarilor. Faultul de la penalty a fost evident în careu, iar galbenele luate de Cristea au fost clare. Faptul că nu s-au sancționat două faulturi la centrul terenului nu înseamnă că gazdele au fost împinse, SC Bacău n-a primit de la central mai mult de 5%.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.