Gabriela Manea: ”E greu să joci cu o singură jucătoare la linia de 9 metri”


Antrenoarea Gabriela Manea era dezamăgită de rezultatul partidei de la Deva și mai ales de atitudinea unora dintre jucătoarele de la CSM Bacău, care au abordat jocul cu prea mult trac. ”Meciul l-am fi putut câştiga în prima repriză şi am fi putut lua un avans de câteva goluri, dar ratările de pe semicerc mă fac să cred că ori valoarea individuală este inexistentă, ori teama, lipsa de ambiţie sunt mai mari decât încrederea. În repriza a doua am marcat doar şapte goluri, pe fondul ratărilor de la semicerc şi de la 7 metri. Aştept ca străinele să-şi confirme valoarea de profesioniste. Krumova, de exemplu, a dat 2 goluri, a avut 5 ratări şi 5 pase la intercepţie. Nu în ultimul rând, trebuie spus că am avut doar 6 jucătoare valide în teren. Măcar dacă ar fi înscris din situaţiile clare de unu la unu cu portarul. A fost un joc mult mai bun decât în turneele de pregătire. E greu să joci cu o singură jucătoare la linia de 9 metri, mă refer la Toma, care ar fi trebuit ajutată mai mult de colege. Sper ca achiziţiile pe care le-am făcut săptămâna aceasta să ne ajute în meciurile următoare. Aştept prima victorie a noastră care să nu fie considerată o surpriză.”

3 comentarii la „Gabriela Manea: ”E greu să joci cu o singură jucătoare la linia de 9 metri””

  1. @ sandu – stiu din surse sigure ca fetele sunt obosite psihic si fizic. antrenoarea asta le-a distrus pur si simplu. cu parere de rau iti zic ca nu au resurse de unde sa faca o figura frumoasa.

  2. Cred ca cel mai potrivit lucru ar fi sa sustinem aceasta echipa si sa nu uitam ca se antreneaza si joaca impreuna doar de 2 luni.Relatiile de joc inca nu s-au sudat,fetele inca nu se cunosc foarte bine.Eu cred ca ele vor munci foarte mult si rezultatele pozitive vor veni curand.Bafta si va astept sambata dupa meci sa batem palmele la mantinela.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.