Minifotbal: S-a încheiat ediția a II-a a Memorialului ”Teofil Bora”


Cupa Memorialului Teofil Bora, ajuns la cea de a doua ediţie, rămâne la Bacău, după ce joi seara Grafit Soccer Invest a reuşit să se impună în finala competiţiei în faţa celor de la Oz Er Golden Roman cu scorul de 5-1. Grafit a demonstrat că este o echipă de mare valoare atingând o formă maximă în finala memorialului. În ciuda rezultatului înregistrat, Oz Er Golden Roman a demonstrat că este o echipă foarte bine organizată, deplasarea la Bacău fiind efectuată de un lot de aproximativ 20 de jucători. În cele din urmă atât valorile individuale cât şi jocul de echipă au făcut ca victoria să se înregistreze în dreptul echipei băcăuane, Grafit Soccer Invest. Jucătorul finalei a fost declarat Sorin Ghiuş.
Locul al treilea în această ediţie a memorialului a fost ocupat de FC Spartanii din Bacău, iar pe locul al patrulea s-a situat Fenix Play din Piatra Neamţ. În afara cupelor şi medaliilor oferite echipelor câştigătoare, organizatorii au mai premiat pentru evoluţia pe întregul parcurs al competiţiei cel mai bun portar – Petru Dornescu (Oz Er Golden), cel mai bun jucător – Sergiu Matei (Grafit Soccer Invest), precum şi cel mai bun antrenor – Ozkan Aksoy (Oz Er Golden Roman).

„Ediţia din acest an a memorialului a fost un real succes, la care au contribuit în mod decisiv şi echipele invitate din Piatra Neamţ şi Roman cărora le mulţumesc pentru efortul depus şi sperăm că aceasta va fi şi direcţia pe care o vom urma de acum înainte”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul campionatului de minifotbal din Bacău, dar şi iniţiatorul memorialului Teofil Bora ajuns deja la cea de a doua ediţie.

Pentru iubitorii minifotbalului băcăuan aceştia trebuie să ştie că mai au câteva zile până la sfârşitul acestei luni pentru a se înscrie la cea de a şasea ediţie a campionatului judeţean de minifotbal, competiţie în urma căreia se vor decide echipele calificate în turneele naţionale din 2012.
(sursa: www.campionateminifotbal.ro)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.