Se reaprinde nocturna pe ”Municipal”: SC Bacău – CSMS Iași (Cupa României, marți, ora 19.30)


După ce a depășit două formații din Liga a IV-a în competiția K.O., SC Bacău va juca în faza a IV-a a Cupei României împotriva unei din echipele de tradiție ale Moldovei, CSMS Iași (Politehnica, până în această vară). „Noi tratăm foarte serios competiţia încă de la început. Avem şansa să jucăm cu o echipă cu tradiţie în fotbal, Poli Iaşi, care anul acesta are ca obiectiv să promoveze în Liga I şi a făcut o infuzie de jucători aduşi din primul eșalon. Este un prilej pentru jucătorii noştri să simtă ce înseamnă Liga I, căci şi noi tot acest obiectiv avem pentru viitorul îndepărtat, vreo 2, 3 ani”, a declarat antrenorul băcăuan Cristi Popovici.
Ieșenii au avut un start ratat de sezon, pierzând surprinzător în prima etapă a eșalonului secund, 1-3 pe teren propriu cu Dinamo II. De partea cealaltă, SC Bacău a avut un start lansat în Liga a III-a, astfel încât șansele de victorie și calificare par a fi egale, în pofida diferenței de eșalon.

Partida SC Bacău – CSMS Iași se va disputa pe stadionul ”Municipal” marți, de la ora 19.30, primindu-se acordul clubului FCM Bacău în acest sens. Meciul va fi arbitrat la centru de gălățeanul Marius Bocăneală, care va fi ajutat de asistenții Ovidiu Arușoaie (Piatra Neamț) și Lucian Sârbu (Focșani).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.