Contraatacul e baza: Știința MD Bacău – RK Jugović Kać 34-30 (19-14)


Conform așteptărilor, Știința Municipal Dedeman Bacău s-a impus în ultimul meci din cadrul Memorialului ”Zoran Kurtes”, în fața sârbilor de la RK Jugović Kać, locul 9 în ultima ediție a Superligii din Serbia. Eliodor Voica a început cu Tamaș, G. Bujor, Ghiță (Manea), Gurkovsky, Rotaru, Kurilenko și Păunică și în minutul 8 Știința conducea cu 6-0. Pe parcurs, sârbii au reușit doar să se apropie la maxim 2 goluri, iar rezultatul final a fost atât de strâns fiindcă Știința a evoluat în ultimele 2 minute în 5 contra 7.
S-a văzut în acest meci că Știința rămâne o echipă care se bazează în primul rând pe contraatac, faza a doua și repuneri rapide, majoritatea golurilor fiind înscrise astfel. După despărțirea de Adrian Petrea, se pare că revine în actualitate problema aruncătorilor de la distanță, dat fiind faptul că, din 34 de goluri marcate, doar 4 au fost reușite de la linia de 9 metri. De asemenea, este nevoie de o alternativă viabilă pentru Ionuț Rotaru (foarte bun în tot turneul), fiindcă, după cum s-a văzut și în prima parte a reprizei secunde cu RK Jugović, Bogdan Voica nu se simte deloc în largul lui pe postul de centru.

Știința: Tamaș (13 interv.), Tevzadze (5 interv.) – G. Bujor 9, Păunică 5, Ghiță 5, Rotaru 3, Iacob 3, Ramba 3, Iancu 2, M.Bujor 2, Gurkovsky 1, B. Voica 1, Manea, Kurilenko, Tărâță, Grigoraș, Sandu, Cadar.

Știința Muncipal Dedeman Bacău a încheiat prima ediție a Memorialului ”Zoran Kurtes” cu două victorii și o înfrângere, iar vinerea și sâmbăta viitoare, băcăuanii vor participa la Cupa Odorheiului, alături de echipa gazdă, CSU Suceava și Potaissa Turda.

11 comentarii la „Contraatacul e baza: Știința MD Bacău – RK Jugović Kać 34-30 (19-14)”

   1. Dar ce a realizat asa maret domnul meu? E cumva jucator de nationala? A luat vreun trofeu? La felul in care arata cu burtoiul ala de prost gust ar trebui sa se intrebe daca poate fi numit jucator profesionist….

 1. alice spune:
  21/08/2011 la 9:25 pm

  Bondar e accidentat???
  Răspundeţi

  @alice spune:
  22/08/2011 la 9:01 am

  Bondar a avut probleme medicale la Constanta. Din fericire, nu este nimic grav.
  Răspundeţi

  pana la urma ce vrei sa realizezi alice ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.