Trei înfrângeri pentru CSM Bacău la turneul de la Brăila


Vineri și sâmbătă, handbalistele de la CSM Bacău au participat la Cupa ”Dunărea”, alături de viitoarele colege de Liga Națională, Dunărea Brăila, HCM Roman și CSM Ploiești. Din păcate, echipa pregătită de Gabriela Manea și Adi Brezan nu reușește să intre în cadența primului eșalon, pierzând toate meciurile disputate. Deși exprimarea echipei este într-un ușor progres, handbalistele băcăuane au de tras foarte tare, fiindcă mai sunt doar trei săptămâni până la debutul campionatului. Iată rezultatele înregistrate de CSM Bacău, precum și handbalistele care au evoluat pentru formația băcăuană:

Dunărea Brăila – CSM Bacău 32-23 (16-9)
Parkhomenko, Croitoru – Krumova 5, Shutska 5, Duță 3, Szabo 3, Simion 3, Toma 2, Geapănă 2, Amoagdei.

HCM Roman – CSM Bacău 39-27 (20-14)
Croitoru, Parkhomenko – Szabo 9, Krumova 6, Duță 5, Simion 3, Geapănă 2, Toma 1, Shutska 1, Amoagdei.

CSM Ploiești – CSM Bacău 28-24 (14-12)
Parkhomenko, Croitoru – Toma 7, Matei 5, Szabo 3, Shutska 3, Simion 3, Geapănă 2, Krumova 1, Duță, Amoagdei, Grigore.

Trofeul a fost câștigat de echipa gazdă, Dunărea Brăila, care și-a învins toate cele trei adversare.

5 comentarii la „Trei înfrângeri pentru CSM Bacău la turneul de la Brăila”

  1. Felicitari! In liga nationala o sa faca doua puncte ca la sah. Niga,Vintu,Angheluta si alte jucatoare de la Stiinta care au promovat echipa nu au avut loc la faimoasa echipa CSM Bacau 2010. Ati adus numai mercenare. Felicitari.

  2. Pe Vintu au dat-o afara cei de la Stiinta.Trebuia sa o achizitioneze cei de la CSM???Din cate am vazut au luat 2 jucatoare de la Stiinta:Matei si Amoagdei.

  3. Sa intelegem ca achizitiile nu se ridica la inaltimea asteptarilor?! Echipa feminina,va avea multe rezerve…jucatoare lipsa?! Nu ne mira…cam asa este si la masculin…in fiecare vara importam mult si prost si jucam tot cu Rotaru, Paunica, Bondar, etc…vor mai trece ani pana cand vom vedea ECHIPE de handbal. Deocamdata, doar agitatie.

  4. Acum sa fim seriosi,ce pretentii puteam sa avem de la o echipa care la baraj a luat bataie de la o echipa de junioare.Nu spun ca avem o echipa bune cu fetele pe care nici macar rulmentul nu le-a vrut,dar acum sa nu plangem dupa alte „vedete”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.