Știința MD Bacău dispută primele jocuri de verificare vineri


Știința Municipal Dedeman Bacău nu va mai disputa niciun meci amical până la Cupa Municipiului Bacău, competiție care va avea loc vineri și sâmbătă. Deși, după cantonamentul de la Piatra Neamț, care s-a terminat pe 29 iulie, s-a intenționat disputarea unui joc de verificare cu o echipă de ligă secundă, acest lucru nu a fost posibil. Aceasta n-ar fi o mare problemă, în condițiile în care Eliodor Voica are la dispoziție 21 de jucători, adică trei echipe !
În ce privește turneul din week-end, la care au fost invitate HCM Constanța, CSM București și Dinamo Brașov, vineri se vor juca patru meciuri (orele 10.30, 12.15, 17 și 19), iar sâmbătă ultimele două partide (orele 10 și 12).

2 comentarii la „Știința MD Bacău dispută primele jocuri de verificare vineri”

  1. Lăsaţi mândria la o parte şi faceţi nişte amicale cu Suceava. Este în avantajul ambelor echipe. Nu mai ţineţi ranchiună pentru meciul din Cupa României. Oricum aţi jucat foarte slab.

    1. de unde ai dedus tu…..suporter sucevean ca e vorba de ranchiuna ?
      poate iti dai si numele pe viitor. asa e elegant cand nu avem nimic de ascuns si nici nu ne credem lei cu cap de musca.(asta in spatele unui monitor)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.