Au topit Oțelul: Corona Brașov – Oțelul Galați 31-30 (14-14)


Echipele care au deschis Cupa Municipiului Bacău au oferit spectatorilor prezenți în Sala Sporturilor un handbal spectaculos, cu numeroase reveniri și răsturnări de scor. Ambele echipe au început ezitant partida, cu o mulțime de greșeli individuale de o parte și de alta, și cu goluri puține, astfel că, în minutul șapte, gălățencele conduceau cu 2-1. De aici, pasele au început parcă să se lege, Oțelul făcându-și jocul normal și instalându-se la timona partidei. Elevele Marianei Târcă nu au renunțat însă la luptă și au pornit într-o adevarată cursă de urmărire a adversarelor. Astfel, de la 8-12 în minutul 24, pauza le-a găsit pe cele două formații la egalitate, scor 14-14.
Cea de-a doua repriză a început cu un joc de ”care pe care” al celor două formații, Brașovul preluând conducerea pentru prima dată în minutul 42 (20-19), fără să o mai cedeze până la finalul partidei. De evidențiat a fost evoluția foarte bună a extremei stânga brașovene, Camelia Balint, autoare a nu mai puțin de 13 goluri, ea fiind adevărata gură de foc a echipei sale. Scor final 31-30, într-un meci în care putem spune că handbalistele brașovene s-au ghidat pe tot parcursul jocului după proverbul „buturga mică răstoarnă carul mare”.

Corona Brașov: Neagoe, Guiu – Balint 13, Burghel 5, Seifer 3, Brânzan 3, Șorodoc 3, Cherăscu 2, Zamfir 2, Chiper, Marcu. Antrenor: Mariana Târcă.

Oțelul Galați: Munteanu – Horjea 8, Druțu 7, Cioaric 4, Manda 3, Bodîrlău, Pavăl 3, Tudor 2, Ghionea. Antrenor: Alexandrina Soare.

3 comentarii la „Au topit Oțelul: Corona Brașov – Oțelul Galați 31-30 (14-14)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.