Crina Hosu: ”Vreau performanță și numai la Știința pot să o fac”


De luni, voleibalistele de la Știința Bacău s-au reunit într-o formulă ceva mai completă pentru a pregăti sezonul 2011-2012, care va începe abia în luna octombrie. Absentele au fost cele trei convocate la lotul național, Nicoleta Manu, Sabina Miclea și Alexandra Sobo, dar și Georgiana Faleș, aflată în perioada de refacere după operația suferită în primăvară. Am stat de vorbă cu voleibalista revenită sub culorile Științei după un sezon petrecut la Botoșani, Crina Hosu.

Rep.: Ce te-a determinat să revii la Știința ?

Crina Hosu: Mi-am dorit foarte mult să revin acasă, să joc la o echipă puternică. Îmi doresc performanță, iar domnul Grapă mi-a oferit ocazia de a reveni alături de colegele mele, pe care le cunosc destul de bine, fiindcă în mare parte sunt aceleași. Eu cred că știm foarte bine ce-avem de făcut, eu îmi doresc performanță și numai aici pot s-o fac, spun asta fiindcă am mai fost aici și știu despre ce vorbesc.

Rep.: Ce anume aștepți de la sezonul viitor ?

C.H.: Ca de obicei, după cum știu de la domnul Grapă, cupa și campionatul, asta se știe foarte bine și pentru asta muncim zi de zi.

Rep.: Iar în Cupa CEV ?

C.H.: Sperăm să ajungem cât mai departe, în mod normal acesta este scopul nostru.

Rep.: Crezi că sorții v-au fost favorabili, având în vedere adversara din Austria și faptul că jucați meciul decisiv acasă ?

C.H.: Eu zic că da. Nu știu dacă e important neapărat unde și cum vom avea meciurile, important este ca noi să fim foarte bine pregătite pentru meciuri, fiindcă numai așa vom putea câștiga.

2 comentarii la „Crina Hosu: ”Vreau performanță și numai la Știința pot să o fac””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.