Știința MD Bacău a încheiat cantonamentul / A fost stabilit și programul Cupei Municipiului Bacău la handbal masculin


Știința Municipal Dedeman Bacău a încheiat vineri cantonamentul de la Piatra Neamț, urmând să continue antrenamentele acasă, de săptămâna viitoare urmând să dispute și primele jocuri de verificare, primul adversar urmând a fi, după toate probabilitățile, echipa de ligă secundă Politehnica Iași. Față de efectivul cu care s-a plecat în stagiul de pregătire centralizată, lotul băcăuan a fost completat cu cei doi juniori de la Centrul Național de Excelență, Grigoraș și Sandu. De asemenea, ucraineanul Konstantin Kurilenko l-a convins pe Eliodor Voica de calitățile sale și a semnat pe un an cu echipa băcăuană.
În ceea ce privește ediția a VI-a a Cupei Municipiului Bacău la handbal masculin, aceasta se va desfășura pe durata a două zile, cu participarea echipelor Știința MD Bacău, HCM Constanța, CSM București și Dinamo Municipal Brașov. Iată programul competiției, care va fi transmisă de Digisport:
Vineri, 12 august
10.30: HCM Constanța – CSM București
12.30: Știința MD Bacău – Dinamo Brașov

17.00: Dinamo Brașov – HCM Constanța
19.00: Știința MD Bacău – CSM București

Sâmbătă, 13 august
11.00: CSM București – Dinamo Brașov
13.00: HCM Constanța – Știința MD Bacău

2 comentarii la „Știința MD Bacău a încheiat cantonamentul / A fost stabilit și programul Cupei Municipiului Bacău la handbal masculin”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.