O repriză cât un meci: FCM Bacău – Callatis Mangalia 4-1 (4-0)


Antepenultima partidă de verificare dinaintea debutului Ligii a II-a a opus galben-albaștrilor o altă nou promovată în eșalonul secund, Callatis Mangalia. Aflați și ei la finalul perioadei de pregătire centralizată, jucătorii antrenați de Marin Barbu nu au fost decât niște simpli parteneri de antrenament pentru băcăuani îm primele 45 de minute, elevii lui Gheorghe Poenaru reușind una din cele mai reușite reprize ale meciurilor de verificare, mai toate fazele importante ale meciului petrecându-se în primul mitan. Deschiderea de scor s-a produs rapid, în minutul 6, când Vraciu a profitat de o intervenție mai stângace a unuia din fundașii adverși rămânând singur cu portarul, golul fiind doar o formalitate. Imediat după reluarea jocului, oaspeții au încercat să riposteze, însă Petrariu a blocat în două rânduri excelent. Băcăuanii au majorat scorul în minutul 20, când același Vraciu l-a învins elegant pe Dragne, la capătul unei incursiuni superbe printre fundașii adverși. Două minute mai târziu, Vraciu a reușit tripla, gol la care au contribuit decisiv Doboș și Boghian, prin două pase de efect. Scorul pauzei a fost stabilit de Boghian, în minutul 40, acesta transformând lovitura de pedeapsă obținută de Doboș. Actul secund a fost unul anost, sărac în faze de poartă, singurul eveniment notabil constituindu-l golul marcat de Crăciun în minutul 87, din ofsaid. Pentru galben-albastri, această partidă a consemnat finalul cantonamentului, jucătorii băcăuani urmând să dispute următorul test de verificare sâmbăta viitoare, pe terenul Dunării Galați.

FCM Bacău: Petrariu – Mihălăchioae, Bursuc, Ursu, Eudean – Întuneric, Taban, Doboș, Vl.Pavel – Boghian, Vraciu. Au mai jucat: Roca, Petrache, Lipovanu, Lozneanu, Luncanu, Baciu, Apostol, Curiliuc, Hurdubei, Menghia, Huiban, Scânteie, Filip, Apostu. Antrenor: Gheorghe Poenaru.

Callatis Mangalia: Dragne – Floricel, Damian, Ferariu, Miron – Bardu, Cojenel, Bolat, Sofronie – Calagi, Crăciun. Au mai jucat: Neagu, Nemanja, Ravoiu, Cogali, Florea. Antrenor: Marin Barbu.

Un comentariu la „O repriză cât un meci: FCM Bacău – Callatis Mangalia 4-1 (4-0)”

  1. din punctul meu de vedere Dobos a fost cel mai bun…..acum va las pe voi sa decideti aveti mai multa experienta ca mine….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.