Marius Popescu: ”În Liga a III-a, sunt momente și situații în care se sfidează orice tactică și orice lege naturală”


Noul antrenor al echipei FC Botoșani, Marius Popescu, s-a declarat mulțumit de amicalul disputat împotriva formației SC Bacău. La finalul jocului, el a declarat: ”Din punctul de vedere al nivelului de pregătire la care ne aflăm, scopul a fost atins. Am întâlnit o echipă bine organizată, mă așteptam la asta, deoarece Cristi e un tehnician valoros, nu ne întâlnim pentru prima dată. Eu sunt încă în faza de cunoaștere cu băieții, dar am un lot destul de bun și de complex, de-acum urmează să ne cunoaștem mai bine, să avansăm în exprimare. Concluzionând, a fost un test mai mult decât util.”
Referitor la viitorul sezon de Liga a II-a, antrenorul botoșănenilor a spus că obiectivul echipei e o clasare pe locurile 1-5. Cât privește vitoarele dueluri din campionat cu FCM Bacău, Marius Popescu a spus: ”Având în vedere zona din care provin ambele echipe, eu zic că vor fi meciuri interesante, chiar la nivel de derby. Am înțeles că FCM e o echipă foarte bună, cu jucători cu pedigree, cu state vechi în primele două divizii, așa că va fi interesant, de-abia aștept. Mie și ca jucător mi-au plăcut meciurile tari.”
Întrebat dacă SC Bacău va avea probleme în tentativa de promovare în eșalonul secund, tehnicianul echipei din Botoșani a răspuns: ”În mod normal, nu, dar în campionat conotațiile sunt altele. E vorba de calitatea terenurilor, a echipelor și de ce scop au ele. Astăzi, noi am răspuns la mijloace fotbalistice cu mijloace fotbalistice, eu așa voi face mereu. Dar, fără să jignesc pe nimeni, la nivelul de mai jos sunt momente și situații în care se sfidează orice tactică și orice lege naturală.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.