Adrian Petrea se desparte oficial de Știința MD Bacău


Din păcate, ceea ce era iminent de mai mult timp va deveni oficial vineri: Adrian Petrea va părăsi Bacăul, urmând să evolueze în sezonul viitor la UCM HC Caraș-Severin. Clubul băcăuan a înaintat Federației Române de Handbal o adresă prin care afirmă că nu mai dispune de resurse financiare pentru a-i achita salariul handbalistului întors în orașul natal la sfârșitul lunii februarie. Sosit la Știința pentru a acoperi un post deficitar în tur, acela de inter stânga, Adrian Petrea a înscris 49 de goluri în 12 partide, în condițiile în care Dinescu și Moskalenko marcaseră împreună 59 de goluri tot turul !
Înainte de plecarea din Bacău, Adrian Petrea a declarat: ”Am regrete față de cei din conducerea clubului, fiindcă au fost nedrepți față de mine. Foștilor mei colegi le doresc mult succes și să ajungă acolo unde-și doresc, iar suporterilor le transmit să-și susțină echipa în continuare, așa cum au făcut-o și până acum.”
Multă baftă în continuare, Adi !

5 comentarii la „Adrian Petrea se desparte oficial de Știința MD Bacău”

  1. Multumim Adi ! de echipa se va alege praful,are grija groparul sef al orasului de asta.si daca nu reuseste are in preajma un lingau teribil de portofele……

  2. Cat de curand dupa adunarea in echipa lui voica a tuturor pensionarilor ,vom asista probabil dupa mai multe esecuri la aducerea lui gabi armanu inapoi la ehipa. MULT SUCCES STIINTA !

  3. si cand rezultatele va vor da peste nas ce o sa mai spuneti oare…sunteti voi asha convinsi..le stiti voi pe toate…

  4. echipa va avea numai „succesuri” … Mulțumin Adi, sănătate și putere oriunde ai fi și ai juca, Bacăul te va iubi mereu …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.