Eliodor Voica: ”Această echipă ar trebui să aibă un criteriu de selecție puțin mai obiectiv”


”E un început care sperăm să fie bun, dar pot spune că avem foarte, foarte mult de muncă pentru a ne îndeplini în linii mari obiectivele propuse”, a spus antrenorul Eliodor Voica în debutul întrevederii sale cu presa băcăuană. Întrebat cu privire la ucraineanul Konstantin Kurilenko, venit pentru a susține probe la Știința Bacău, Eliodor Voica a spus că nu știe mare lucru despre el, adăugând: ”Îl vom avea în probe cât timp vom dispune de posibilități materiale. Din punctul meu de vedere, consider că această echipă, și nu numai, ar trebui să aibă un criteriu de selecție puțin mai obiectiv. Mă refer la faptul că mi-aș dori să aduc numai jucători de echipă națională, pentru că numai așa putem crește nivelul campionatului și implicit al echipei la care aceștia activează. Atâta timp cât nimeni nu cunoaște mare lucru despre activitatea lui în Spania, ar fi în avantajul nostru să-l avem cât mai mult timp la dispoziție.”
Referitor la acoperirea pe posturi a echipei sale, antrenorul Științei a precizat: ”În momentul de față, suntem undeva la limită, pentru că din ecuație nu trebuie eliminate nici timpul, nici posibilitățile noastre materiale. Nu neg și nu ascund faptul că suntem în discuții și cu alți jucători care, în momentul de față, mai așteaptă sau sunt nehotărâți.”
În ceea ce privește jucătorii tineri care au puține șanse să evolueze la Știința și vor pleca probabil la CSM Bacău, Eliodor Voica i-a nominalizat pe Ștefan Grigoraș și George Cadar.

5 comentarii la „Eliodor Voica: ”Această echipă ar trebui să aibă un criteriu de selecție puțin mai obiectiv””

  1. da , a ajuns asta sa ne vorbeasca de criterii obiective de selectie , daca el vrea numai jucatori de nationala de ce l-a adus pe voica de la Dinamo Brasov?

  2. Grigoras era portarul echipei nationale de tineret, care a ajutat echipa decisiv in calificarea trecuta. Acum il dati afara. E bine.
    Petrea nu mai e dorit la echipa. E bine. Antrenorii din sezonul trecut nu mai sunt buni. E bine. Ati adus fratele. Jucatori valorosi pentru echipa asta aveti???
    TOTUSI ….VOI CE VRETI SA FACETI???

    1. Chiar nu vreau sa fiu rautacios,dar nu a aratat ce stie in acest retur ? apoi se adauga la cei cativa ani de cand tot retrogradeaza ! doar nu a inceput acum sa antreneze ! e limpede pentru toata lumea ce valoare are ca si antrenor…cat despre caracter….noi nu avem practic nici o dublura de valoare pentru marius bondar el ne aduce al 4’lea portar ,nu avem inter dreapta deloc,el il da afara pe petrea si isi aduce fratiorul ……iti e limpede planul lui pe termen lung,nu ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.