Ionuț Rotaru: ”Vom trage cât putem de tare să ocupăm un loc de cupă europeană, pentru sezonul viitor nu mai avem nicio scuză”


Prezent la reunirea lotului Științei Municipal Dedeman Bacău în postura de tânăr căsătorit, centrul Ionuț Rotaru a declarat: ”Întotdeauna o vacanță e binevenită, dar de-acum trebuie să ne gândim și la carieră, iar din acest moment ne vom axa numai pe ce-avem de făcut în acest an. Vom trage cât putem de tare să ocupăm un loc de cupă europeană, pentru sezonul viitor nu mai avem nicio scuză. Nu jucăm în cupele europene, deci vom avea un program mai puțin încărcat, așa că sperăm să ne îndeplinim obiectivul. Totul va depinde de atmosfera de la echipă, de felul în care ne vom pregăti, sunt mai mulți factori. Noi suntem optimiști și privim cu încredere sezonul care urmează. ”
Întrebat dacă speră ca următoarea stagiune să-i aducă și o convocare la echipa națională, handbalistul Științei a răspuns: ”Da, cred că oricine și-ar dori asta, eu am trecut prin această experiență, am văzut cum e, am luat pulsul. Consider că oricine își dorește să ajungă acolo, și ca o mândrie personală, de a reprezenta România. Da, mi-aș dori.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.