20 de medalii pentru halterofilii din Onești !


În perioada 13 – 17 iunie, la Constanța, a avut loc Campionatul Național de Haltere, care a adus sportivilor de la CSM Onești nu mai puțin de 20 de medalii (6 de aur, 8 de argint si 6 de bronz). Rezultatele au fost obținute astfel: Silviu Blidari – 3 medalii de aur (la categ. 40 kg, stilurile smuls, aruncat și total); Tiberius Blidari – 3 medalii de aur (la categ. 50 kg, la stilurile smuls, aruncat și total); Andrei Moroșanu – 3 medalii de argint (la categ. 36 kg – smuls, aruncat și total); Mihaela Păun – 3 medalii de argint (la categ. plus 69 kg – smuls, aruncat și total), Emanuel Doroftei – 2 medalii de argint și una de bronz (categ. 62 kg – argint la aruncat și total și bronz la smuls); Marinela Moroșanu – 3 medalii de bronz (la categ. 36 kg, smuls, aruncat și total); Rodica Moroșanu – o medalie de bronz (categ. 53 kg, la smuls) și Ecaterina David – o medalie de bronz (categ. 40 kg, la aruncat).
În afara acestor rezultate remarcabile, de notat este și faptul că 6 dintre medaliați sunt rude! Astfel, Silviu Blidari și Tiberius Blidari sunt frați, iar Emanuel Doroftei este verișor cu aceștia; Marinela Moroșanu, Rodica Moroșanu și Andrei Moroșanu sunt frați, iar părinții fraților Blidari și Moroșanu sunt cumetri !
Nu în ultimul rând, trebuie amintit că aceste performanțe se datorează și antrenorilor Gheorghe Maftei, Marin Zaldoi și Daniela Epure.
(Marian Dumitru Agape)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.