Minifotbal/ A început play-off-ul


Debutul play-off-ului campionatului județean de minifotbal a fost unul cu emoție în Grupa A pentru ambele echipe care s-au aflat pe teren, atât lidera campionatului la zi, Grafit, cât și FC Coriolan, mai ales că în ultimul meci din retur confruntarea directă s-a încheiat nedecis 1-1.
De data aceasta jocul a fost unul foarte disputat și echilibrat până și-a intrat în rol Rareș Marin care s-a evidențiat printr-o serie de execuții de excepție, nu întâmplător organizatorii l-au nominalizat ca fiind și jucătorul meciului. Rezultat final Grafit – FC Coriolan 5-2.
Dacă FC Coriolan nu i-a întrebuințat la maxim pe jucătorii Grafit-ului, susținuți de pe margine de Cristi Lupu, sponsorul echipei și reprezentantul Grafit Invest, nu același lucru l-am putea spune și de Express care și-a autodepășit statutul, conducând pe Grafit spre suprinderea tuturor încă din min.10 cu scorul de 3-0. Lipsa experienței, dar și intrarea internaționalului Sorin Ghiuș în echipa Grafit-ului i-a determinat pe Express să facă un pas înapoi.
Grafit s-a impus și în cel de-al treilea meci contând pentru prima fază a play-off-ului, terminând confruntarea cu FC Spartanii cu scorul de 7-2, în urma unui joc mai mult de antrenament, și pe fondul unui trac al echipei adverse pentru care ere primul meci din play-off. Jucătorul meciului – Claudiu Corneanu.

În Grupa B seria meciurilor a fost deschisă de partida dintre Petromold și Gim Sport. Petromold a dominat întreaga partidă, de la un capăt la altul, impunându-se în fața unui Gim Sport timid la faza de finalizare și de construcție cu scorul de 8-0. Petromold a demonstrat încă o dată că este o echipă experimentată care practică aproape perfect dacă ne referim la posesia prelungită. Jucătorul meciului Adrian Sofronie.
În aceeași grupă s-a disputat și meciul dintre Metrorex și Baudeman, contând pentru ocuparea locului doi în clasamentul play-off-ului. A fost poate cel mai disputat meci al acestui weekend, încheiat chiar cu o surpriză – victoria Metrorex-ului, echipă susținută de Sorin Rotaru, managerul unei firme chiar din Vaslui. Aceștia s-au impus printr-un joc pragmatic, în viteză și cu un jucător, Daniel Iacovici, în mare formă și cu poftă de gol. Rezultatul final 6-5, iar Metrorex face un pas important în calificarea în fazele eliminatorii de pe locul 2 în gupa B.
Un meci foarte important pentru supremația locului doi în Grupa B s-a jucat duminică între Gim Sport și Baudeman. Deși Gim Sport a condus ostilitățile, Baudeman a reușit să revină de 3 ori egalând din lovituri de pedeapsă de la 9m, însă scorul final de 8-6 a fost stabilit de Adi Gondac care a tras echipa după el tot meciul conducând-o spre o victorie muncită.
”În această fază a competiției cred că am avut parte de cele mai frumoase și totodată cele mai sportive meciuri, ca urmare și a unor modificări de regulament în ceea ce privește introducerea sancționării echipelor cu lovituri de pedeapsă de la 9m ca urmare a cumulului de faulturi. În acest moment echipele sunt mult mai interesate de posesie și de joc în general. Totodată dacă pentru primele locuri din cele două grupe situația este un destul de clarăîn favoarea Grafit și respectiv Petromold, lupta pentru locurile doi se anunță a fi în această săptămână una foarte strânsă.”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul general al campionatului de minifotbal de la Bacău.

GRUPA A M V E I Gî – Gp P
1 GRAFIT SOCCER INVEST 3 3 0 0 21-9 12
2 EXPRESS 1 0 0 1 5-9 2
3 FC CORIOLAN 1 0 0 1 2-5 1
4 FC SPARTANII 1 0 0 1 2-7 0

GRUPA B M V E I Gî – Gp P
1 PETROMOLD 1 1 0 0 8-0 6
2 METROREX 1 1 0 0 6-5 5
3 GIM SPORT 2 1 0 1 8-14 5
4 BAUDEMAN 2 0 0 2 11-14 0

(sursa: www.campionateminifotbal.ro)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.