Marți e Adunare Generală la Federația Română de Handbal


Marți, 14 iunie, la București, va avea loc Adunarea Generală a Federației Române de Handbal. Dincolo de numeroasele dări de seamă și rapoarte ce vor fi prezentate participanților, reuniunea va include și tragerea la sorți pentru ediția 2011-2012 din Ligile Naționale la feminin și masculin. Bacăul va fi reprezentat de câte o echipă în ambele competiții, respectiv CSM Bacău 2010 la feminin și Știința Municipal Dedeman Bacău la masculin.
De interes va fi și decizia care va fi adoptată în privința numărului de jucători străini ce vor putea fi utilizați, în condițiile în care pe site-ul oficial al federației se menționează că, începând cu sezonul 2011-2012, echipele din prima divizie masculină vor putea înscrie în raportul de joc maximum 3 jucători străini! Rămâne de văzut dacă această prevedere va rămâne valabilă, ori dacă se va aproba un număr de 2 comunitari plus 2 extracomunitari.
În ambele variante, Știința nu va putea să aducă jucătorul ”surpriză” din prima ligă spaniolă, acesta fiind extracomunitar.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.