Iulian Durlan (primarul comunei Căiuți): ”Dacă promovăm, sper ca într-un an să facem la Căiuți un stadion care să corespundă cerințelor Ligii a III-a”


Cu siguranță că cel mai înfocat suporter al echipei CS Căiuți, proaspătă câștigătoare a Ligii a IV-a la fotbal din județul Bacău, este chiar primarul comunei, Iulian Durlan. Acesta a sosit devreme la teren, a discutat cu jucătorii înainte de meci, s-a agitat pe toată durata partidei cu AS Mondosport pentru ca, la final, să rămână aproape fără glas. Cu toate acestea, edilul Căiuțiului ne-a acordat un scurt interviu.

Rep.: Domnule primar, bucuros la finalul acestui sezon ?

Iulian Durlan: Da, sunt foarte bucuros, atât de bucuros că nici nu mai am voce, pentru că anul acesta ne-am realizat un vis. Am fost singuri împotriva Bacăului și am demonstrat că suntem mai buni, suntem foarte bucuroși că am câștigat campionatul și vom merge la baraj.

Rep.: Ați sperat că veți ajunge primii după ultima etapă ?

I.D.: Da, am sperat și am fost convins că vom câștiga competiția, n-am avut dubii niciun moment, știam că meciul decisiv se va juca la noi și că vom învinge.

Rep.: Vor avea jucătorii parte de o primă specială ?

I.D.: Vor avea parte de o primă specială, care e confidențială, însă vă spun că vor avea parte de multe bucurii.

Rep.: Ce speranțe aveți pentru barajul de promovare ?

I.D.: Sperăm să cîștigăm barajul și mai sper să găsesc un grup de oameni potenți, cu bani, pentru a putea face față în Liga a III-a, ăsta e visul meu.

Rep.: Unde veți juca dacă veți promova ?

I.D.: Cred că, în primă fază, vom juca la Onești dac-o fi să promovăm și eu sper ca, în cazul acesta, într-un an să facem în comuna Căiuți un stadion care să corespundă cerințelor Ligii a III-a, îmi voi da toată silința în acest sens.

3 comentarii la „Iulian Durlan (primarul comunei Căiuți): ”Dacă promovăm, sper ca într-un an să facem la Căiuți un stadion care să corespundă cerințelor Ligii a III-a””

  1. Pai Momanu spunea ca FCM Onesti se va retrage. Asa ca piata e libera la Onesti. Domnule Durlan, ia-i pe Mitroi si pe Iepurash la Caiuti ca nu mai au pe cine tepui daca se retrage FCM Onesti!

  2. Felicitari se impune sa transmitem celor de la Caiuti pentru castigarea ligii a 4a , s-au impus in meciul decisiv si vom vedea ce se va intampla la barajul de promovare. In ciuda faptului ca la meci spiritele au fost incinse, cred ca trebiua sa se dea sansa arbitrilor locali sa conduca acest meci.Cei de la Caiuti au jucat ce trebuia sa joace(fotbal si intimidare) si le-a iesit.Oricum nu mai conteaza sa comentam arbitrajul, jocul dur practicat de gazde si ramane doar sa uram bafta in continuare celor care se duc la baraj dar si celor care vor ramane in continuare in aceasta liga.Faptul ca in acesti cativa ani au fost diferite echipe care sa se bata acolo sus da dovada ca fotbalul bacauan a crescut in valoare. BAFTA!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.