Echipa masculină CSM 2010 Bacău are antrenor secund


Echipa de handbal masculin CSM 2010 Bacău (fosta Știința II) mută și ea pe piața transferurilor, deocamdată la nivelul băncii tehnice. Începând de joi, Sebastian Hagiu (foto) este noul antrenor secund al echipei băcăuane, care va participa în sezonul viitor în Divizia A, al cărei antrenor principal este Nicolai Gomeniuc. Noul secund al formației CSM 2010 Bacău a antrenat ultima dată echipa de juniori I a LPS Vaslui, cu care a cucerit medaliile de bronz la turneul final din luna mai. ”Sunt convins că această echipă va face multe surprize plăcute în sezonul viitor”, ne-a declarat managerul Radu Ababei.
Până la reunirea lotului, care va avea loc luna viitoare, vor fi făcute și unele transferuri de jucători. ”Deocamdată nu am făcut niciun transfer, tot ce vă pot spune acum e că cel mai vârstnic jucător al echipei nu va avea mai mult de 26 de ani”, a spus Radu Ababei.
Foto: Obiectiv de Vaslui

4 comentarii la „Echipa masculină CSM 2010 Bacău are antrenor secund”

  1. profesorul Radu Ababei ,manager la handbal,v-ati stricat la cap,pai ala de la atletism s-a trecut pe handbal pai sa se duca la atletism ca bacaul nu mai are nimic la atletism.Sau vrea sa mai traga lovele si de la handbal,nu i-a ajuns ca a supt de la facultate a luat banii sa bage pe copii care au facut pictura si arta la facultatea de sport.Bravo pai uite asa facem si un pic de bambilici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.