Gabriel Armanu: ”Vreau să aducem handbalul feminin băcăuan acolo unde-i este locul”


Gabriel Armanu, omul de numele căruia se leagă revenirea echipei de handbal masculin în eșalonul de elită, a hotărât să înceapă un nou drum. El este managerul echipei feminine băcăuane care va evolua din toamnă în Liga Națională, cel mai probabil sub titulatura de CSM 2010 Bacău. Iată și prima declarație a acestuia în noua sa calitate: ”E un nou început pentru mine, după 4-5 ani de handbal masculin, am hotărât să cobor din această barcă și să încep o nouă eră, dacă putem să-i spunem astfel. Chiar dacă poate suna un pic pretențios, eu vreau să aducem și handbalul feminin băcăuan acolo unde-i este locul și o vom face cu un colectiv tânăr, atât la nivelul jucătoarelor, cât și al băncii tehnice. Eu unul sper ca, la final, să ajungem să avem măcar parcursul primilor trei ani ai echipei masculine. Am încredere că fetele vor avea ambiții mult mai mari și își vor dori să depășească rezultatele băieților, care nu au fost mici.”
În scurt timp, va fi făcută cunoscută și echipa tehnică a noii echipe băcăuane, dar și primele transferuri, la care se ”lucrează” febril în aceste zile.

2 comentarii la „Gabriel Armanu: ”Vreau să aducem handbalul feminin băcăuan acolo unde-i este locul””

  1. Pt conducere,vedeti ca azi Oltchimul a dat cateva jucatoare afara. Poate luam si noi 2-3 din ele,asta daca vreti performanta!

  2. GABRIEL ARMANU sau GABI as cum ildezmierdam cind ne a adus bucuria ca avem o echipa de handbal in liga.
    GABI pune pasiune in tot ceea ce face ,va bucura mult iubitorii de handbal feminin chiar daca ii va fi greu despartirea de baieti.
    GABI o fire calda care stie sa cistige dar stie sa si piarda porneste pe un drum nou .
    GABI A FOST SINGURUL SACRIFICAT PENTRU PROSTIILE FACUTE DE MISTER VOICA PENTRU CA ASA A VRUT UN SMECHER DIN CONDUCERE SI VIATA IL VA RAZBUNA.
    ITI DORIM MULT SUCCES IN NOUL SEZON GABITA !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.