Obiectiv compromis: U Timișoara – Știința Bacău 3:0 (22, 22, 16)


Voleibaliștii de la Știința Bacău au pierdut și cel de-al doilea meci din turneul de promovare în Divizia A1 și, odată cu el, șansele de a reveni în prima ligă. Ca și în jocul de vineri cu gazdele de la CSU Galați, băcăuanii au ținut cât de cât pasul cu adversarii timp de două seturi, pentru ca, în cel de-al treilea, să cedeze fără drept de apel.
Duminică dimineața, Știința va disputa ultima partidă din cadrul turneului de la Galați, cu CSS 2 UKRO Baia Mare, însă va fi un meci fără miză pentru cele două echipe.

5 comentarii la „Obiectiv compromis: U Timișoara – Știința Bacău 3:0 (22, 22, 16)”

  1. Sa.l intrebati pe Grapa de ce a pierdut echipa aceste doua meciuri!!! El este cel care a dat ordinul…

  2. Deoarece la Bacau voleiul nu este prea bine finantat nu se poate face performata.Degeaba incercam dak nu avem cu ce.De la a vrea pana la a putea este drum lung.

  3. acest grapa face multe jocuri. A trimis echipa de baieti in B ca sa-si traga el bani mai multi. Cu tot cu bani, nu a reusit sa castige un campionat mediocru la volei.

    1. Eu zic să nu aruncăm cu pietre într-un om care a dus echipa feminină pe locul 2 într-un campionat care nu e atât de mediocru, atâta timp cât naționala s-a calificat la europene. Cât privește jocurile pe care le face sau nu Florin Grapă, ar fi bine să aruncăm cu dovezi, nu cu vorbe grele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.