Și totuși, promovate ?/ Știința Bacău – Mureșul Tg. Mureș 34-24 (14-10)


Handbalistele de la Știința Bacău au câștigat ultimul meci din turneul de promovare de la Brașov și se pare că, din sezonul viitor, vom avea din nou echipă în Liga Națională de handbal feminin. Aceasta deoarece, conform unor surse federale, echipa Național Râmnicu Vâlcea nu va avea dreptul să se înscrie în prima ligă, dat fiind faptul că nu are personalitate juridică și nu e un club afiliat FRH. Cu toate acestea, Regulamentul Diviziei A la handbal feminin spune că echipele de junioare înscrise în Divizia A nu au drept de promovare în Liga Națională, cu excepția echipei Centrului Național de Excelență Râmnicu Vâlcea. Rămâne să așteptăm un comunicat oficial al Federației Române de Handbal. În orice caz, în situația în care Știința va lua startul în ediția viitoare a primei ligi, echipa va avea nevoie de întăriri masive pentru a nu fi din nou ciuca bătăilor, mai ales că Burghel și Chiper vor pleca la Rulmentul Brașov.
Revenind la meciul cu Mureșul Tg. Mureș, antrenorul Ion Arsene ne-a spus: ”Am intrat în joc bine, fără trac, iar fetele au jucat ceea ce trebuia. Asta era și ideea, să fim în formă maximă la acest meci.” Marcatoarele echipei băcăuane au fost: Chiper 9, Burghel 7, Vântu 6, Amoagdei 5, Niga 5, Chelaru 1, Ciorîță 1.

Un comentariu la „Și totuși, promovate ?/ Știința Bacău – Mureșul Tg. Mureș 34-24 (14-10)”

  1. 1 Stiinta ramine la CS Stiinta, in Divizia A; 2. Cartile sunt facute ca echipa din Vilcea sa fie preluata de clubul primariei, cu evolutie in Liga Nationala.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.