Fotbal, Liga a III-a: Avancronica etapei a XXVIII-a


Politehnica Galați – SC Bacău (vineri, ora 18, livescore pe BacaulSportiv.ro)
Deși fără miză, partida de la malul Dunării se anunță una foarte interesantă, dat fiind faptul că, în tur, gălățenii au pierdut in extremis jocul de pe ”Letea”. De altfel, după jocul disputat în această primăvară pe ”Municipal”, antrenorul Damian Băncilă a ținut să precizeze că SC Bacău va avea un meci greu la Galați, cu Politehnica. Partida va fi arbitrată la centru de Mihai Amorăriței (Câmpina), care va fi ajutat de asistenții Adrian Banu (Ploiești) și Emil Pascu (Măgureni – PH).

Aerostar Bacău – Petrotub Roman (vineri, ora 18, stadion ”Aerostar”, livescore pe BacaulSportiv.ro)
”Aviatorii” au un nou examen greu, după ce au produs surpriza etapei precedente, când au învins la Galați pe Oțelul II. O victorie a băcăuanilor în fața romașcanilor i-ar îndepărta de fatidicul loc 13, ultimul care poate duce în eșalonul patru. Meciul va fi condus la centru de gălățeanu Florin Macovei, care va fi ajutat de asistenții Istvan Iszlai (Tg. Mureș) și Daniel Ștefănescu (Iași).

FCM Onești – CSM Focșani (vineri, ora 18)
Oneștenii au nevoie de victorie în partida cu vrâncenii, altfel riscă să intre în cărți pentru locul 13, ocupat în prezent chiar de adversarii de vineri. Jocul va fi arbitrat de Laurențiu Ionașcu (Buzău), care va fi ajutat de asistenții Florin Andrei și Elena Munteanu (ambii din Tg. Mureș).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.