Alt adversar, același scenariu: CSS Bacău – CNMB Râmnicu Vâlcea 3:2 (-24, -9, 16, 22, 11)


Voleibaliștii de la CSS Bacău au produs o nouă surpriză în turneul final al Diviziei Speranțe, care se desfășoară la Câmpulung Muscel. Echipa băcăuană a trecut de această dată de CNMB Râmnicu Vâlcea, tot în 5 seturi, ca și în prima zi, și tot revenind de la 0-2. Astfel, după un prim set decis în prelungiri, băcăuanii au pierdut categoric setul al doilea, după care și-au revenit, au crescut în joc și au obținut un succes care-i apropie de semifinale. Doar îi apropie, deoarece CSS LAPI Dej a pierdut și joi, 0:3 cu CVM Tomis Constanța, astfel încât băcăuanilor le trebuie o victorie în partida de vineri cu constănțenii, în condițiile în care e de așteptat ca echipa din Dej să piardă și al treilea său meci.
”E al doilea meci consecutiv în care revenim de la 0-2 și toată lumea e surprinsă de faptul că ne intrăm în mână după două seturi. Eu nu pot decât să mă bucur și sper într-o evoluție bună și vineri fiindcă, le-am și spus băieților, fără o victorie și în meciul cu Constanța, primele două nu vor însemna aproape nimic ”, ne-a spus antrenorul băcăuan Eusebiu Țurcanu.
Înaintea meciurilor din ultima etapă a grupelor, CSS Bacău conduce, cu două victorii, CNMB Râmnicu Vâlcea și CVM Tomis Constanța au câte o victorie, în timp ce CSS LAPI Dej are două înfrângeri. Vineri, de la 14.30, CSS Bacău va juca împotriva echipei CVM Tomis Constanța.

2 comentarii la „Alt adversar, același scenariu: CSS Bacău – CNMB Râmnicu Vâlcea 3:2 (-24, -9, 16, 22, 11)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.